Antonius Cornelis Snoeren (1934-1963)

Antonius Cornelis Snoeren (Anton), mijnwerker steenkolen, zoon van Joannes Snoeren (Jan) en Allegonda Emmen, is geboren te Dongen op 1 januari 1934, is verongelukt te Heerlen op 9 december 1963.

“Dodelijk ongeval op de O.N. I
Heerlen, 10 dec. – Op het bovengronds bedrijf van de Oranje Nassau-mijn I in Heerlen, is de 29-jarige ongehuwde handlanger A. Snoeren uit Dongen in Noord-Brabant, gehuisvest in het gezellenhuis ‘De Dem’ te Hoensbroek, maandagavond omstreeks half elf bij een ongeval om het leven gekomen. De arbeider, die in dienst was van een technisch bedrijf in Brunssum, was bezig met het lossen van een kolenwagon. Vermoedelijk is hij aan het hoofd geraakt door een klep, die aan de voorzijde van de wagen zat.”
(Limburgs Dagblad, 11 december 1963)

Dit bericht is geplaatst in Antonius. Zet de permalink in favorieten.

Reacties zijn niet meer mogelijk.