Franciscus Maria Snoeren (1875-1950)

Franciscus Maria Snoeren en zijn vrouw Maria Theresia van den Biggelaar

Franciscus Maria Snoeren en zijn vrouw Maria Theresia van den Biggelaar

Franciscus Maria Snoeren, zoon van Antonie Snoeren en Antonia Maia Rotti, kleermaker en koopman in fruit en winkelier in groenten en fruit, is geboren te Tilburg op zondag 23 mei 1875, is overleden aldaar op zaterdag 3 juni 1950, is begraven aldaar (parochie Heuvel).

Hij trouwt te Oisterwijk op woensdag 5 september 1923 met Maria Theresia van den Biggelaar. Zij is geboren te Oisterwijk op donderdag 11 maart 1880, is overleden te Tilburg op woensdag 29 juli 1936, is begraven aldaar (parochie Heuvel).

Uit dit huwelijk werden geen kinderen geboren.

Dit bericht is geplaatst in Afbeelding, Franciscus. Zet de permalink in favorieten.

Reacties zijn niet meer mogelijk.